09/05/2024

Vellykket lansering av «Uten Filter»

24 timer etter at «Uten Filter» kom på nett viser tallene at over 10.000 mennesker har besøkt avisen og lest artikler.

Dette er meget gode tall og lover godt for prosjektets framtid. Redaksjonen vil nå bruke tiden framover på å bygge en bred leserkrets. Det ved å tilby vårt publikum et kvalitetsprodukt som de verdsetter.

Så langt har avisen levert både nyhetsartikler og kommentarstoff fra ulike skribenter. Avisen vil i tiden framover regelmessig bli oppdatert, og vil følge nyhetsutviklingen både i Norge og internasjonalt med egne perspektiver. De sakene vi velger å følge opp er både saker som vi mener våre lesere har behov for informasjon og opplysende kommentarer om, samtl viktige elementer som av ulike grunner faller utenfor horisonten til de andre medieaktørene. Alt sammen blir selvfølgelig framstilt innenfor vår overordnede redaksjonelle ramme; en medieaktør med en klar konservativ og patriotisk profil.

Vi vil oppfordre våre lesere til å tipse oss om nyhetssaker, samt komme med innspill om aktuelle tema som de anser som viktige. Vi inviterer også eksterne bidragsytere til å skrive for avisen.

Vi vil videre minne om at «Uten Filter» nå er helt i begynnelsen av sin løpebane. Vårt produkt skal bli bedre, og vi takker for de innspill som har kommet med å rette feil og forbedre småting.

Planene våre er at vi innen forholdsvis kort tid skal lansere vår radio- og videokanal. Her vil det komme relevant nyhetsstoff, men også intervjuer og reportasjer.

Vi ser framover med glede på «Uten Filters» vegne.

USA: Joe Biden hevder han vil sende Israel færre våpen hvis de angriper Rafah
Forige innlegg

USA: Joe Biden hevder han vil sende Israel færre våpen hvis de angriper Rafah

Boligmangel i Berlin: AfD krever tilbakevandring i stedet for ekspropriasjoner
Neste innlegg

Boligmangel i Berlin: AfD krever tilbakevandring i stedet for ekspropriasjoner

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.