Kriminaliteten begått av utlendinger i Norge må stoppes

Etter min mening må det endelig bli slutt på at norske EØS-milliarder i praksis er med på å finansierer utenlandske kriminelle.

Av: Vidar Kleppe
Bystyrerepresentant for Kleppelista i Kristiansand

Viste du forresten at norske skattepenger gjennom EØS-avtalen går til å finansiere et system som i utøvende og praktisk politikk – gir kriminelle EU og EØS- borgere, fri adgang til Norge?

Da sier det seg selv at EØS og Schengen-avtalene må sies opp – da disse avtalene fratar Norge som en selvstendig og fri nasjon å bestemme over hvem og hvilke mennesker, som kan få komme til Norge.

Det er derfor etter min mening helt utrolig at EØS forkjemperne på stortinget i AP, Høyre, FrP, KrF og Venstre, enda ikke forstår alvoret i dette med en stadig økene kriminalitet begått av utenlandske kriminelle. Bare se på de lovløse tilstandene som nå utvikler seg – og råder spesielt i vår hovedstad Oslo.

En av mine løsninger på dette er selvsagt at Norge må si opp EØS og Schengen-avtalen – og heller få på plass frihandelsavtaler som vil være til gavn for Norge og norske folk – der norsk lovgivning vedtatt av stortinget skal bestemme – om hva og hvilke tiltak Norge skal gjøre for å stoppe den økte utenlandske kriminaliteten – som utlendinger organiserer og står for i Norge. Nok er nok – og her må det snarest ryddes opp!

Vil NATO skyte ned russiske raketter over Ukraina? Tyske parlamentsmedlemmer innleder debatten
Forige innlegg

Vil NATO skyte ned russiske raketter over Ukraina? Tyske parlamentsmedlemmer innleder debatten

Storbritannias statsminister: Økt fare for atomkrig
Neste innlegg

Storbritannias statsminister: Økt fare for atomkrig

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.