15/05/2024

The Guardian prøver seg på uthenging og karakterdrap — ender opp med å skape massiv sympati og reklame

Avsløringen av Lomez og Passage Press gikk ikke som planlagt.

The Guardian har publisert en Filter Nyheter-aktig artikkel der de doxxer Lomez – mannen bak det vellykkede amerikanske nisjeforlaget Passage Press. Det ser ut til at hensikten med artikkelen var å ødelegge livet hans, men isteden “avslører” de ham som en solid og hyggelig fyr som utgir interessante bøker. 

I artikkelen har de latt være å bruke bilde av Lomez … Sannsynligvis fordi han ikke ser ut som den forferdelige incel-kjellertypen de kunne håpet på, noe også flere påpeker i sosiale medier. Han er tvert imot en velutdannet familiefar med sunne interesser. 

The Guardian har i ekte Antifa-stil trakassert folk med tilknytning til Lomez. Avisa er ikke et ukeblad, men et høyt respektert medium, også blant norske journalister.

Journalisten som står bak avsløringen heter Jason Wilson og presenterer seg på X (tidligere Twitter) som en “Undersøkende reporter som dekker høyreekstremisme og dårlige vibber for det meste for The Guardian”

Men det er kanskje ikke hele sannheten. Det er blitt avslørt at Wilson har også har jobbet for Bellingcat, det CIA-belskede “private etterretningsbyrået” som i årevis ble støttet av direkte tilskudd fra CIAs øverste ledd, NED.

X brukeren Coddled affluent professional er en av flere som har bitt seg merke i denne litt spesielle jobbhistorikken og skriver:

“100 % sjanse for at en person som har en doktorgrad i “mediehistorie”, bor i Portland, jobber for CIA-utbryteren Bellingcat og “sporer ekstremistbevegelser” er en sosiopatisk skurk. “

Lomez har reagert fornuftig og kjølig, slik man bør gjøre i en slik situasjon. I en tråd på X kommenterer han doxxingen:

Siste nytt: The Guardian har avslørt en familiefar med en kjærlig kone og mange vakre barn, som spilte basketball på college, jobbet for Google, reiste verden rundt, og deretter hadde en ti år lang karriere i akademia før han startet et svært vellykket forlagsselskap.

Jeg er rystet.

Denne personen har forfulgt “Lomez” i månedsvis. Han er en Portland-basert ANTIFA-aktivist som er betalt av et mediekonglomerat som omsetter for flere milliarder dollar for å trakassere folk. Han har sendt e-poster og tekstmeldinger til antatte tidligere kolleger. Sms-er til kona mi. Forsøkt å få venner sparket fra jobbene sine bare fordi de kjenner meg. Han påberoper seg min avdøde far. Truer med å “avsløre” blogginnleggene mine fra 20 år tilbake, idrettsprestasjonene mine fra videregående skole og universitetsstudier (vær så snill), og til og med kallenavnet mitt fra ungdomsskolen. Et virkelig sinnsforvirret individ.

Jeg grunnla @PassagePress ut fra en tese om at amerikanerne ønsker nye og innovative ideer og ikke ønsker å bli sittende fast i den samme blindveien av foreldet tenkning og tomme floskler som representeres av utdaterte, mislykkede publikasjoner som The Guardian.

Jeg hadde rett i det.

Passage Press vil passere en million (am.red: USD) i omsetning innen utgangen av året. Jeg er stolt av det vi har bygget opp. Det er en hær av likesinnede som står bak oss, og det er derfor Antifa-doxxeren har gått etter oss, fordi han, i likhet med alle andre av sitt slag, er motivert av selvhat og smålig harme over å måtte konfrontere sine overmenn. Det er ikke det at han kommer til å tape; det er det at han allerede har tapt. Og det beste han kan gjøre, er å snike seg i hælene på oss som marsjerer rakrygget og stolt inn i fremtiden.

Jeg angrer ikke på noe. Jeg ber ikke om unnskyldning for noe.

Gud velsigne dere alle, selv haterne.”

Får mange støtteerklæringer

Lomez får mye støtte på X. Skulptøren Fen de Villiers påpeker:

Denne reportasjen vil bare styrke vår sak. Lomez har en historie som ville gjort mange stolte. Regimet er i ferd med å dø, vel vitende om et langt mer livskraftig alternativ. Vi er i ferd med å bygge opp et momentum, og vi lar oss ikke stoppe

En av forfatterne som er utgitt av Passage Press, Steve Sailer, skriver følgende:

The Guardian” har doxxet Passage Press-redaktøren min som en kultivert, vittig, atletisk familiefar, men selv om de publiserte bilder av uinvolverte personer som Kyle Rittenhouse, publiserte de ikke noe av Lomez. Så her er et av L0m3z fra da han underviste ved UC Irvine:

Bestselgende forfatter og skribent Christopher F. Rufo er heller ikke nådig i sin karakteristikk av The Guardian og journalisten Jason Wilson: 

Lomez er en tidligere basketballspiller på college, en begavet skribent, en suksessrik forlegger og en hengiven familiefar. Jason Wilson, derimot, er en menneskelig orm, som driver med svertesaker og plaget Lomez’ kone under arbeidet med denne historien. Selv mafiaen har større sans for anstendighet.

Den andre bemerkelsesverdige dynamikken er at Wilsons forsøk, som det tok ham flere måneder å rapportere, allerede har mislyktes. Vi er ikke i 2020 lenger, og de gamle taktikkene har ikke samme kraft. Dessuten er Lomez’ påståtte overtredelser ubetydelige – noen få kommentarer på avveie over to tiår.

Om noe, vil denne mislykkede hit-posten gjøre Lomez mer sympatisk, og nå som han ikke trenger å være anonym, vil han kunne operere friere og selge flere bøker. Jeg forventer at en rabattkode WILSON er på trappene.

Journalist i Revolver News og tidligere taleskriver i Det hvite hus, Darren Beattie er heller ikke imponert over det journalistiske arbeidet som ligger bak avsløringen: 

Et lykkelig biprodukt av journalistikkens kollaps er at doxxer nå er så tynne og dårlig utført at de i de fleste tilfeller rett og slett fungerer som god PR for den som utsettes for den planlagte hit piece

Internett-kjendis og forfatter Bronze Age Pervert, også kjent som BAP er ikke enig og skriver:

Lomez ville fått sparken hvis han ikke hadde sikret seg et selvstendig levebrød utenfor de normale karrierekanalene. Det er misvisende å fortelle folk at doxing ikke spiller noen rolle. Hensikten er delvis å signalisere til andre at hvis du får oppmerksomhet, kommer de etter hunden til fetteren din.

Tilbyr doxxing-rabatt

Lomez og Passage Press har valgt å utnytte situasjonen og tilbyr nå doxxing-rabatt. Han opplyser at aktivitetene ikke blir innskrenket.

Foruten Steve Sailer har også Passage Press utgitt Ernst Jünger og hans mesterverk The Storm of Steel. Andre publiserte forfatter er Curtis Yarvin, (også kjent under pennenavnet Mencius Moldbug). Yarvin er en profilert amerikansk blogger og sammen med filosofen Nick Land (også utgitt på Passage Press) grunnleggerne av den filosofiske bevegelsen Dark Enlightenment/Neoreactionary Movement.  

Joe og Ashley Biden
Forige innlegg

Ashley Biden bekrefter at dagboken er ekte

Uten Filter har samlet flere direktesendinger om attentat i Slovakia, hvor statsminister Robert Fico ble skutt
Neste innlegg

[DIREKTE] Attentat i Slovakia: Statsminister Robert Fico er skutt

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Passage Press og Jonathan Keeperman rakryggede seiersmarsj fortsetter

Passage Press og Jonathan Keepermans rakryggede seiersmarsj fortsetter

Avsløringen fra The Guardian slo spektakulært feil.