Passage Press og Jonathan Keepermans rakryggede seiersmarsj fortsetter

Avsløringen fra The Guardian slo spektakulært feil.

Uten filter har tidligere rapportert om en avsløring The Guardian publiserte 15. mai. På ondsinnet vis avslørte de navn og adresse til en anonym høyreorientert forfatter og utgiver. Artikkelens subjekt har stått rakrygget i møte med angrepet, og sosiale medier har samlet seg mot The Guardian til støtte for artikkelens ikke-samtykkende hovedperson.

Personen som står i sentrum for kontroversen, var inntil mandag bare kjent for omverdenen som “Lomez“. Under dette navnet etablerte han Passage Press, et høyreorientert boutiqueforlag som har gitt ut veldig ulike forfattere som for eksempel den tyske krigeraristokraten Ernst Junger, Curtis Yarvin, fremmedlegionæren Peter Kemp og Steve Sailer, blant mange andre. Gjennom Lomez’ innsats vokste Passage Press frem som en unik og særegen institusjon på høyresiden, og absorberte restene av det nedlagte Mystery Grove Press og tok under sine vinger det bimånedlige magasinet Man’s World.

Les også: The Guardian prøver seg på uthenging og karakterdrap — ender opp med å skape massiv sympati og reklame

Forlaget sine aktiviteter fanget oppmerksomheten til Antifa-aktivisten Jason Wilson, en Portland-basert journalist for The Guardian, hvis X-profil (tidligere Twitter) vitner om en spesialisering i “dekning av høyreekstremisme og dårlige vibber“. Ved hjelp av en rekke indisier knytter Wilsons artikkel “Lomez” til en tidligere akademiker ved navn Jonathan Keeperman, og knuser dermed privatpersonens nøye bevoktede anonymitet.

Wilsons forsøk på karakterdrap var nådeløst i sin granskning av Keepermans privatliv, og journalisten lenker til og med til private fotografier fra Keepermans bryllup. Det mest kontroversielle var at Wilson gikk så langt som til å bruke Keepermans fars nekrolog som bevismateriale for å knytte ham til Lomez-personen – en tilsynelatende overflødig detalj, gitt mangelen på informasjon som allerede etablerte forbindelsen, og hvis tilsynelatende smålighet vakte avsky i sosiale medier.

Keeperman, som avsløres i The Guardians hit-piece, er en multi-talentfull familiefar, en tidligere college-basketballspiller og senere professor ved University of California Irvine, som nå er bosatt i Montana med kone og barn og tilsynelatende driver Passage Press på heltid – en virksomhet som, ifølge Wilson, sannsynligvis er svært lukrativ, gitt suksessen til Passages kostbare, luksuriøse “patrisier utgaver” (am.red: dyre begrensede utgaver).

På rapporteringstidspunktet hadde Passage solgt ut sitt begrensede opplag på 500 patrisier utgaver” av Noticing til 395 dollar per stykk, ifølge nettstedet“, skriver Wilson, som tilsynelatende komplimenterer sin målpersons forretningssans og tiltalende produktutvalg. “Dette tilsvarer en inntekt på rundt 195 000 dollar. En tidligere “patrisier utgaver” av vinnerbidragene i 2021 Passage-prisen solgte 250 utgaver til 400 dollar stykket”, ifølge nettstedet, noe som representerer ytterligere 100 000 dollar i inntekter.

Eksponert til mange millioner potensielle kunder

Responsen på X var rask og overveldende i sin fordømmelse av Wilson og tilsvarende overveldende i sin støtte til Lomez/Keeperman. Da Wilson delte artikkelen sin på X, aktiverte han en innstilling som kun tillater gjensidige svar, noe som resulterte i kun to rosende svar. Det finnes imidlertid ingen slik innstilling for å begrense “sitatene” på Wilsons innlegg, og en rask gjennomgang av disse “sitatene” avslører en overveldende negativ mottakelse av Wilsons artikkel. Wilson tweet har i ved denne artikkelens publisering over 2.3 millioner views og i underkant av 1000 delinger.

Mange X-brukere kommenterte den nylig doxxede Keepermans kjekke utseende – en observasjon som ble delt av flere studentanmeldere på RateMyProfessor, noe den ufrivillig offentlige eks-akademikeren var glad for å kunne konstatere:

Keeperman selv så ut til å ta angrepet med fatning, og fulgte et forslag fra Chris Rufo om å annonsere et markeringssalg på Passages nettsider. Kampanjekoden er naturligvis “Wilson” – til minne om journalisten som har gjort mer for å selge Passage Press-utgivelser. Forlaget fortsetter å harselerer med Wilson og i en satirisk post hevder de nå at “Vi samarbeider med Jason Wilson for å selge bøker”:

Vi kommer ut og sier det. 

Vi samarbeider med Jason Wilson for å selge bøker. Vi tror så mye på bøkene og de farlige ideene våre at vi er villige til å sette anonymiteten vår på spill. 

Bruk promokoden “Wilson” for gratis frakt på http://passage.press

15. mai, bare en dag etter doxxingen, deltok Keeperman på Steve Bannon WarRoom. Etterpå skrev Keeperman følgende:

Jeg sier til Steve Bannon i begynnelsen av opptredenen at han er “en av det 21. århundrets store amerikanske skikkelser”. Han har en tilstedeværelse og en kraft som er som skapt for romaner. Det var en ære å få snakke med ham.

Kl 22.00 norsk tid torsdag 16. mai arrangerte forfatter og skribent Christopher F. Rufo en podcast på X med blant annet Keeperman hvor temaet er: “Har venstresidens sverte-maskin mistet sin kraft?” Til det spørsmålet må vi i det minste i dette tilfelle svare et rungende “ja”.

"Queer Planet" kommer ut i juni
Forige innlegg

Ikke en spøk: “Queer Planet” kommer ut i juni

hold kjeft gamle hvite mann
Neste innlegg

Kulturmarxismen og dens woke-kultur er dumskap satt i system

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem