Senest i forrige uke måtte en skole i Linz evakueres på grunn av en islamistisk bombetrussel. Massemigrasjon og islamisering øker terrortrusselen i Østerrike. Det måtte selv den statlige sikkerhetstjenesten innrømme da den nye rapporten ble publisert.
Senest i forrige uke måtte en skole i Linz evakueres på grunn av en islamistisk bombetrussel. Massemigrasjon og islamisering øker terrortrusselen i Østerrike. Det måtte selv den statlige sikkerhetstjenesten innrømme da den nye rapporten ble publisert.

Statssikkerhetstjenesten advarer: Akutt terrortrussel i Østerrike

Senest i forrige uke måtte en skole i Linz evakueres på grunn av en islamistisk bombetrussel. Massemigrasjon og islamisering øker terrortrusselen i Østerrike. Det måtte selv den statlige sikkerhetstjenesten innrømme da den nye rapporten ble publisert.

Sist torsdag offentliggjorde Kontoret for beskyttelse av forfatningen sin 2023-rapport og måtte i nærvær av ÖVP-innenriksminister Karner innrømme at trusselen fra islamistisk terror er stor og akutt. Østerrikerne kan ikke forvente en vidtrekkende løsning i form av en seriøs remigrasjonsoffensiv fra den tyrkisk-grønne regjeringen.

Mellom faglært arbeidskraft og terrortrusselen

“Østerrike er ofte med i Den islamske statens mediestrategi. For bare noen dager siden kom det oppfordringer om å angripe Østerrike”, advarer DSN-leder Haijawi-Pirchner om mulige islamistiske angrep. Særlig ISKP, en avlegger av IS, har potensial til å slå til i Østerrike. Et hjemmelaget problem. Mens ÖVPs innenriksminister Karner uttrykte bekymring på pressekonferansen, blir partiet hans aldri lei av å understreke ved enhver anledning at de ønsker å importere “faglærte arbeidere” fra den islamske verden. Det er nettopp disse, for det meste unge muslimene, som utgjør personellreservoaret for islamistiske terrororganisasjoner i Østerrike.

Man kan kvitte seg med det spøkelset man kaller “terrorister”

Nettopp fordi terrortrusselen er av utenlandsk opprinnelse, ville den være lett å bekjempe. Terroristene kunne føres ut av landet eller forhindres fra å komme inn i Østerrike i det hele tatt gjennom sikre grenser. Midler, lov og moral ville dekke disse tiltakene – det eneste som mangler, er den politiske viljen. I stedet for å bekjempe befolkningsutskiftningen på alvor, lar den østerrikske regjeringen den bare skje og ser trist inn i kameraet fordi konsekvensene av at dette landet i stadig større grad blir et multikulturelt helvete for lokalbefolkningen.

Young girls in different national costumes. Akershus, Norway.
Forige innlegg

Hva handler 17. mai om?

Biden
Neste innlegg

Vivek: Demokratene gir Biden en siste sjanse med debatt

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem