Over 50 prosent av alle under 15 år i delstaten har allerede innvandrerbakgrunn eller en såkalt innvandringshistorie. Unge tyskere kommer under stadig større press og mister sine fremtidsutsikter.
Over 50 prosent av alle under 15 år i delstaten har allerede innvandrerbakgrunn eller en såkalt innvandringshistorie. Unge tyskere kommer under stadig større press og mister sine fremtidsutsikter.

Den store utskiftningen: 50,1 % innvandrere blant unge under 15 år i Hessen, Tyskland

Islamisering og befolkningsutskiftningen intensiveres.

Over 50 prosent av alle under 15 år i delstaten har allerede innvandrerbakgrunn eller en såkalt innvandringshistorikk. Unge tyskere kommer under stadig større press og mister sine fremtidsutsikter.

Nettavisen Heimatkurier skrev nylig om det storstilte mosképrosjektet i den hessiske universitetsbyen Giessen. Den nye bygningen skal ta seg av det økende antallet muslimske troende og symbolisere makt og erobring. På lang sikt ser tilstrømningen også ut til å være sikret, ettersom Hessens fremtid i økende grad vil bli preget av unge mennesker med migrasjonsbakgrunn. Ifølge folketellingen har 50,1 prosent av alle unge under 15 år i byen “innvandringshistorikk”.

Les også: Hva nå, Tyskland?

Migrasjonsbakgrunn vs. innvandringshistorikk

Det betyr at bare 49,9 prosent ikke har innvandringshistorikk. Selv i de neste alderskohortene er forholdet i den innfødte befolkningens favør svært snevert: blant 35-45-åringene er det bare ørsmå 50,6 prosent. Tallene kan imidlertid være villedende: Det nylig innførte begrepet “innvandringshistorikk” bidrar også til å viske ut etniske forskjeller. Det betyr at tredjegenerasjonsinnvandrere ikke lenger regnes som personer med innvandrerbakgrunn. Dette toner ned antallet som har innvandringsbakgrunn, og har til hensikt å skjule det reelle omfanget av befolkningsutskiftningen. Den østerrikske folketellingen bruker et lignende triks.

Endrede byer

Det faktiske antallet innbyggere med innvandrerbakgrunn i Hessen kan derfor være høyere. Uansett er trenden klar: De innfødte tyskerne blir færre, mens innbyggertallet generelt øker: Innvandrerne og deres etterkommere blir flere. Det skjer en befolkningsutskiftning. I både Tyskland, Østerrike og øvrige Europa finner en flere byer hvor forholdet allerede er snudd på hodet. Byer hvor lokalbefolkningen generelt er i mindretall, for eksempel Frankfurt, Hannover, Augsburg, Wiesbaden og Nürnberg. Gießen kan bli den neste byen på lista hvis innvandringen ikke stanses og om ikke remigrasjonen tar fart.

Illustrasjonsbilde: Heimatkurier.at. Bilde: Midjourney.

Assassins Creed: Fortellingen om den svarte samuraien
Forige innlegg

Assassins Creed: Fortellingen om den svarte samurai

russland
Neste innlegg

Russland vil endre havgrensen mot Finland og Litauen

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.