USA - bananrepublikk coming up
USA - bananrepublikk coming up

USA – bananrepublikk coming up

Hele den vestlige fremtid på spill.

Av VOX

USA – for mange kvintessensen av militær, industriell og finansiell dominans – fremstår mer og mer som deres tidligere motstykke – banan-republikkene. Årets presidentvalg står nå mellom to oldiser rundt 80 år gamle. 

Seksuelle sprell

Det ene partiet -Demokratene – er åpenbart villige til å benytte alle mulige triks for å hindre republikaneren Donald Trump fra atter en gang å vinne plassen i det ovale rom i Washington. I øyeblikket sitter en jury på tolv kvinner og menn i forhandlinger for å avgjøre hvorvidt hans tidligere seksuelle sprell skal gi ham nådestøtet i valgkampen. Feil bruk av “snoppen” kan teoretisk gi ham opptil 20 års fengsel for utskeielsene.

Biden og Bilderbergerne

Det ironiske er at det amerikanske folket ser ut til å være “fed up” med all moralismen som gjennomsyrer USA. Tvert om ser alle angrep mot Trump ut til å mobilisere et stadig større flertall av både hvite og farvede velgere – til gunst for “The bad boy”. Folk er lut lei alle angrepene fra Joe Bidens “personlige” statsapparat. Og bak ham finner vi arkitektene av New World Order – Bilderberger-gutta med europeisk filial i Davos. Der også det norske “stortingspartiet” befinner seg. For disse er selve kvintessensen å rive hele det vestlige huset og kvitte seg med sin ubetalbare giga-gjeld.

Slutten sa gutten…

Trump startet ikke en eneste krig under sin første valgperiode. Og han lover at krigen i Ukraina – som truer hele verden – er slutt i samme øyeblikk han blir valgt. Demokratene på sin side hevder at om ikke USA heller denne gangen makter å kassere inn en utenriks seier, vil resten av verden se på USA som et fallert eks-verdensrike i fritt fall. Vi kan bare tenke oss vårt eget oljefond som i stor grad er plassert i dollar. Da blir det slutten sa gutten – for Norges ministre å reise verden rundt med åpen lommebok.

Trump kan ikke vinne

Det er derfor totalt maktpåliggende for hele den globale bøtteballetten – Rotschild, Rockefeller, Soros, Fink, Gates & co – at Trump holdes unna makten. Nå som det ser ut til at vanlige folk støtter The Donald og MAGA-bevegelsen og alt tyder på republikansk seier, må de derfor finne andre ultimate løsninger for å beholde makten. Mulighetene her er legio: 

A) Man kan undergrave valgresultatet via cyber-angrep.

B) Trump kan sendes til de evige jaktmarker som tidligere uønskede presidenter.

C) Valgfusk kan eksekveres over en lav sko.

D) Eller rett og slett starte en full krig mot russerne som avstedkommer at valget må utsettes og Biden bli sittende. Som Zelensky i Ukraina praktiserer.

Vestens fremtid på spill

Rettssaken mot Trump er derfor bare en av flere muligheter til å bli kvitt ham. Vi går derfor en megaspennende tid i møte. For ettersom både Europa og Norge har bundet seg til den nåværende amerikanske global-masten, vil også vi paradoksalt nok føle konsekvensene om Trump skulle klare å ta rotta på sine motstandere i valget. Det står i bunn og grunn om det tradisjonelle Vestens fremtid. Det er derfor hele den globale medieverdenen kjører “full pupp” mot eks-presidenten og det amerikanske folkeflertallet. Mega-importen av velferdsmigranter er foreløpig ikke stor nok til å velte The Donald. Uansett snakker vi i bunn og grunn verdenshistorie.

Stoppe den dødelige bensinblandingen med etanol  
Forige innlegg

Stopp den dødelige bensinblandingen med etanol  

Trump funnet skyldig på alle 34 tiltalepunkter i 'hysjepenge'-sak
Neste innlegg

Trump funnet skyldig på alle 34 tiltalepunkter i ‘hysjepenge’-sak

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.