Notat: Macron forventet å kunngjøre opprettelsen av en "koalisjon av villige" under D-dag-minnemarkering
Illustasjonsfoto av fransk soldat

Notat: Macron forventet å kunngjøre opprettelsen av en “koalisjon av villige” under D-dag-minnemarkering

Frankrikes president Emmanuel Macron forventes å kunngjøre en ny internasjonal koalisjon som skal sende militære instruktører til Ukraina. Denne "koalisjonen av villige" vil inkludere Litauen, Storbritannia, Frankrike og flere andre europeiske land.

Frankrikes president, Emmanuel Macron, forventes å kunngjøre opprettelsen av en “koalisjon av villige” under en tale som holdes under D-dag-minnemarkeringene i Frankrike den 6. juni. Denne koalisjonen forventes å inkludere Litauen, Storbritannia, Frankrike og flere andre europeiske land som støtter utplasseringen av militære instruktører til Ukraina. Instruktører og trenere fra disse landene vil deretter begynne å ankomme Ukraina kort tid etter eller kanskje til og med før talen, og det hevdes at franske treningsrådgivere muligens allerede er på fasiliteter i Vest-Ukraina. Dette melder Ukrainska Pravda.

Les også: Reuters: Frankrike kan snart kunngjøre at de sender militære instruktører til Ukraina, sier diplomater

Trump funnet skyldig på alle 34 tiltalepunkter i 'hysjepenge'-sak
Forige innlegg

Trump funnet skyldig på alle 34 tiltalepunkter i ‘hysjepenge’-sak

Knivangrep i Tyskland på Michael Stürzenberger
Neste innlegg

Knivangrep i Tyskland på Michael Stürzenberger

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem