09/05/2024

Livstid i fengsel for norsk evnukkmaker  i Storbritannia

Pride-aktivist skaper internasjonale overskrifter for sine forbrytelser.

Nordmannen Marius Gustavson (46) er ifølge den britiske avisen Daily Mail dømt til livstid i fengsel for en rekke alvorlige lovbrudd. Saken gir også et innblikk i en heller bisarr kult som dyrker kroppsmodifikasjoner.

I dommen framgår det at Gustavson tjente 300.000 britiske pund på livestreaming av videoer som viste fjerning av peniser, testikler og bein. Tydeligvis finnes det et marked både for å få gjennomført slike kroppsmodifikasjoner, og for personer som er villige til å betale for å se på.

Gustavson utførte minst 30 slike gemene prosedyrer på ulike menn som fikk kroppene sine slik ødelagt. Nettstedet som han hadde laget for å bedrive denne forretningen het «The Eunuch Maker». Gustavson hadde 22.000 betalende abonnenter, og drev sin virksomhet helt åpent fram til han ble anholdt og senere dømt.

Nordmannen Gustavson ledet ifølge dommen virksomheten. Han blir beskrevet som en «erkemanipulator» som samlet en gruppe «disipler» rundt seg tiltrukket av den avvikende virksomheten. Påtalemyndigheten framhever det seksuelle elementet i det krenkende samt den økonomiske vinningen i sin beskrivelse av den domfelte.

Enda mer bisart framstår opplysningen om at nordmannen holdt en fryser full av menns kroppsdeler. I tillegg kokte Gustavson «en testikkelsalat til lunsj». Videre frøs han ned sitt eget bein og fikk fjernet sin penis. Etter dette gjorde han krav på £18.000 i uføretrygd mens han bodde i Nord-London.

Nettavisen Document oppgir at Gustavsen jobbet frivillig for London Pride mellom 2016 og 2019. Nettavisen skriver videre at før Gustavsen flyttet til London var han fylkesleder for Foreningen Fri, avdeling Buskerud.

Ifølge homonettstedet Blikk skal Gustavson tidligere ha hatt en ledende rolle i forløperen til FRI, LLH (Landsforeningen for lesbiske og homofile).

Ingen medstrøms (MSM) medier har navngitt evnukkmakeren.

AfD-politiker fikk bot for å publiserer offentlig kriminalitetsstatistikk
Forige innlegg

AfD-politiker fikk bot for å publiserer offentlig kriminalitetsstatistikk

Carl Benjamin analyserer Rules for Radicals av Saul Alinsky
Neste innlegg

Carl Benjamin analyserer Rules for Radicals av Saul Alinsky

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.