Nå eller aldri for globalistene!
Nå eller aldri for globalistene!

Nå eller aldri for globalistene!

Det gamle Vesten skal bort

Av VOX

“Et hus som er i strid med seg selv kan ikke bli stående” lærte vi på søndagsskolen i min barndom. Det er ingen grunn til å tro at vår politiske elite ikke skjønner det selv jeg som barn fikk inn med morsmelken. Vi må derfor formode at den grenseløse importen av ikke-kompatible kulturer til Vesten er ment nettopp å sørge for at “huset” ikke kan bli stående.

Full suksess!

Og da snakker vi ikke lenger naivitet, men viljestyrt handling. Med den hensikt å fjerne selv restene av vårt tradisjonsrike samfunn til fordel for et annet. For før du bygger et nytt hus på den samme tomten er det jo nødvendig å rive det gamle. Dette rivningsarbeidet går som smurt. Vi må derfor ikke tro at arkitektene bak denne utviklingen er godsnille og naive. Tvert om er de mer målbevisste, suksessfulle omveltere enn vi knapt finner maken til i historien. Begrepet forræderi kan gis ytterligere henvisninger i fremtidens fremmedordlister. 

Gamle Vesten skal bort!

Det gamle Vesten skal bort. Fjernes til fordel for en ny verdensorden der alle – etter hvert på hele kloden – skal bli like lykkelige som i Nord-Korea. For å makte denne omveltningen var det maktpåliggende å kuppe de eksisterende vestlige partiene. For så å endre den tradisjonelle, politiske kursen i en helt annen retning uten at befolkningen annammer det. If You can’t beat them, join them. Slik kan til og med styrtrike millionærer med bolig i de aller dyreste boområder plutselig fremstå som “arbeiderledere” og hevde at “nå er det vanlige folks tur”.

Avvergemekanismer

Da er det viktig å få folkene til å tenke på helt andre ting. Rasemotsetninger etter hemningsløs innvandring, klimakrise, global oppvarming, finans-kollaps, voldsbølger og kriger. Kalt avvergemekanismer på kammerset. På et gitt tidspunkt kan man til og med kanskje trå til og innføre “midlertidig” politistat for å “redde” befolkningen fra all fandenskapen de selv initierte. For når ingen oppriktige medier forklarer menigmann sammenhengen i det som skjer, i kaoset av negative nyheter, har de fleste mer enn nok med å jobbe, betale skatt “til fellesskapets beste” og ta hånd om familien etter arbeidstid.

Moderne Caligulas

Omfanget av vanvidd i dagens politiske dårekiste kan som ide like gjerne være hentet fra den romerske keiser Caligulas planer om å utnevne sin favoritthest Incitatus til konsul. Jo sprøere nyhetsbildet fortoner seg, jo mindre orker selv siste rest av nasjonens dyktige arbeidsfolk å forholde seg til dem. Til vedvarende akkompagnement i form av meningsløse nyord – honnørord – som “samholdskraft” & co. Og vips kan eliten fullføre sine planer om en ny verdensorden helt uten plagsom, demokratisk overvåking fra det brysomme folket.

Nå eller aldri!

Hele dette plottet sveller ut som globalistenes siste sjanse til å snu hele verden på hodet. Selv det verste dataspill blir etter hvert bare småtteri mot det som ligger foran oss om ingen bremser settes på. Om en brå, total oppvåkning ikke snart finner sted. For folkefiendene i Davos, Bilderbergerne, World Economic Forum, WHO og FN m.fl. finnes ikke noe alternativ vi tidligere kjente fra folkestyrene. Å kaste inn håndkleet og gi seg er totalt uaktuelt for gutta boys. De føler seg  tvert om nærmere målstreken enn noensinne. Det er nå eller aldri. Uansett tilsynelatende fiaskoer underveis, er standard-replikken fasttømret: -Vi tar ansvar og blir sittende! Selv om u-landstatusen rykker stadig nærmere, kan vi legge til.

Norske eksperter er bekymret, men media er tause om dramatisk opptrapping i Ukraina-krigen.
Forige innlegg

Ukrainsk droneangrep på Russisk radaranlegg øker atomspenningen

Glenn Diesen | Ukraina Kollapser, Tredje Verdenskrig, Ingen Fredsforhandlinger, NATO vs Russland
Neste innlegg

KL. 20.30: Glenn Diesen på Wolfgang Wee Uncut

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Rapport: Mossad-sjefen forfulgte og truet ICC-aktor over krigsforbrytergranskning

Rapport: Mossad-sjefen forfulgte og truet ICC-aktor over krigsforbrytergranskning

En ny granskning utført av The Guardian og +972 mag
lure

Du føres bak lyset!

Hva er den viktigste forutsetning for gjennomføringen av en vellykket