lure
lure

Du føres bak lyset!

Hva er den viktigste forutsetning for gjennomføringen av en vellykket revolusjon i et moderne mediesamfunn der ingenting tilsynelatende går noen hus forbi?

Av: VOX

Hvordan føre det store flertallet bak lyset og rett og slett skjule hva som egentlig er i ferd med å skje i et slikt rampelys? Jovisst, uten tvil å generere alternative nyhetshendelser som er så frapperende at de legger fullstendig beslag på folkenes oppmerksomhet, for derved å skjule noe større.

Avledende skrekknyheter

Kloden koker! Det står om livet for mennesket som art! Dette er utspill – som med annekterte medier på laget – skaper en skrekk i befolkningene som umiddelbart tildekker et overnasjonalt adelskaps adskillig dunklere hensikter. Selve livet og livsbetingelsene er jo for de fleste viktigere enn hvem som styrer. Kjører man samtidig på med en rekke andre, supplerende avledningsmanøvrer, blir den jevne borger så paralysert at intellektet for flertallets del ikke makter å se mulige, bakenforliggende sammenhenger av enda større dimensjoner.

Kriser i bøtter og spann

Uhemmet import av kulturelt ikke-kompatible velferdsmigranter. Sjokkerende meldinger om energikrise.  Mega-fokus på tidligere ukjente kjønnsfrustrasjoner helt inn i barnehavene. Såkalt woke. Rentekrise som setter boligeiere pekuniært sjakk matt. Pandemi-utspill som konverterer tidligere forkjølelser til noe livsfarlig som avkrever årelange totale nedstengninger av hele samfunnet og innskrenker folks personlige frihet til et minimum.

Verdenskupp

Hvem makter under slike forhold å fokusere på “konspiratoriske” vurderinger av et regelrett verdenskupp med et slikt bakteppe i hverdagen? All hjernekapasitet blir selv av presumptivt vise og sakkyndige opponenter brukt til å karakterisere eksempelvis klimakrise-disiplene som regelrette tufsebuser o.l. Og vips er hele fokuset konsentrert på en av flere avledningskriser og ikke på hva som ligger BAK flommen av villedende krise-konstruksjoner. 

Globalt adelsskap

Da spiller det liten rolle for global-regissørene om de latterliggjøres som idioter i enkelte alternative nisje-miljøer. For i virkeligheten har de til nå full suksess med tildekkingen av sine egentlige mål – full makt over hele kloden via en totalt ny verdensorden. Der FN konverteres til et fullstendig nytt, jordisk regjeringssete som konsoliderer makten i hendene på fremtidens globale adelsskap.

EU’s nye politihær

Og ingenting vil gagne disse oligarkene mer enn at folk tyr til gatene i desperasjon når det først går opp for menigmann hva som er i ferd med å skje. Da kan de med loven i hånd gripe makten kjapt og innføre politistaten. Eksempelvis ved hjelp av den nye, mobile politi-hæren EU bygger opp til nettopp innvortes bruk – på tvers av de europeiske landegrensene. Når det er i boks er det meste gjort på hjemmebane. Da gjenstår i hovedsak på en eller annen måte å nøytralisere Russland samt stater basert på religiøst mørke – fortrinnsvis i Midt-Østen. 

Tenk selv!

Et helt apparat av medie-klakører er nå dresserte til sporenstreks å gå i strupen på enhver som våger å se verden i sammenheng gjennom det globale bakteppet rundt oss. Journalister ble før hedret med tunge priser for eksempelvis Watergate-avsløringen. I dag blir man umiddelbart angrepet av et kobbel temmede, statsoppdratte bladsmørere og kalt  “konspirasjonsteoretikere” om man våger å fokusere på selv åpenbare sammenhenger. Frihet kan ikke vurderes viktig nok i et reelt demokrati.

Den historiske amerikanske journalisten og slaveri-motstanderen Benjamin Franklin sa det slik:

“Den som er villig til å ofre sin frihet for en stund i trygghet, fortjener verken frihet eller trygghet.”

innvandringsforkjempere
Forige innlegg

“De må enten akseptere migranter eller betale” – Frankrikes statsminister avslører hvordan land som Polen må motta migranter som hans land ikke vil ha

Ekspert: Krigen kan være tapt for Ukraina
Neste innlegg

Ekspert: Krigen kan være tapt for Ukraina

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Viktor Orbán: Det pågår en befolkningsutskifting i Europa

Viktor Orbán: Det pågår en befolkningsutskifting i Europa

"Det er en befolkningsutskifting i Europa, den europeiske befolkningen minker,
EU-domstolen åpner døren for palestinere til Europa

EU-domstolen åpner døren for palestinere til Europa

Statsløse fra Gaza skal nå ha rett til opphold og