“BEFOLKNINGEN BLIR SKIFTET UT MED AFRIKANERE OG ARABERE”
Foto: AUF1

Befolkningsutskiftning og suverenitet: Tom Vandendriessche (Vlaams Belang) intervjuet av TV-kanalen AUF1

«Flandern er stabilitet, Belgia er kaos», understreker Tom Vandendriessche i et intervju. Han ønsker et suverent Flandern med det endelige målet om løsrivelse fra Belgia. Den EU påtvungne befolkningsutskiftningen tar den flamske nasjonalisten avstand fra.

I en halvtimes spesial på TV-kanalen AUF1 legger Tom Vandendriessche, toppkandidat for Vlaams Belang ved det kommende EU-valget, frem sine planer for fremtidens Europa og uttaler seg klart mot den pågående befolkningsutskiftningen som finner sted i Europa. For å forhindre dette krever han blant annet Flanderns uavhengighet fra Belgia og en reform av EU.

«Multikulturelt kaos»

Som svar på spørsmålet om den pågående befolkningsutskiftningen forklarer Vandendriessche: «Vel, prosessen vil bare forverres så lenge det ikke skjer en grunnleggende endring. Hittil har man ikke lært av fortiden, da økonomiske interesser og bedrifter i Tyskland og Flandern på 1960- og 70-tallet krevde tilstrømming av utenlandske arbeidere, som da ble importert fra Tyrkia, Marokko, Algerie og så videre, fordi de i bunn og grunn ikke ville betale tyske eller flamske arbeidere normal lønn. Dette var i bunn og grunn dynamikken og øyeblikket som utløste det multikulturelle kaoset […] Mennesker har også en opprinnelse, et språk, en kultur, skikker, en religion. Og noen ganger passer de rett og slett ikke til vår livsstil».

Les også: Undersøkelse: 7 av 10 europeere ønsker remigrasjon

Sikker fremtid i stedet for eksperimenter

Han understreker videre at intern europeisk migrasjon vanligvis forløper uten problemer, men at [migrasjon] er farlig når det gjelder dagens migranter: «Med migrasjonen fra Afrika sør for Sahara eller den arabiske migrasjonen er det noe annet. Avstanden mellom deres opprinnelseskultur og vår er så stor at de, i stedet for å integrere seg, isolerer seg». At EU med migrasjonspakten ytterligere påskynder denne befolkningsutskiftningen gjennom lovlige «arbeidsmigranter», mener Vandendriessche er svært uheldig. Ifølge ham vil dette eksperimentet ende i flerfolkelige stater, hvor europeere ikke har utsikt til en sikker fremtid dersom denne utviklingen ikke snus.

Løsrivelse av Flandern fra Belgia

En måte å sikre stabil, høyrepolitikk i hjemlandet, er løsrivelsen av Flandern fra den belgiske staten. For mens de svake franskspråklige regionene i Belgia ønsker en venstreorientert, multikulturell politikk, er det klare høyrenasjonalistiske flertall i det produktive Flandern. «De nederlandskspråklige flamlenderne utgjør ikke mer enn 6 prosent av befolkningen, men vi betaler 70 prosent av skattene. Vi står for mer enn 80 prosent av eksporten». Etter dannelsen av en nasjonalistisk regjering vil derfor Vlaams Belang umiddelbart begynne arbeidet med å bane vei for et uavhengig Flandern.

Støttes av nesten hver 3. velger

I år sammenfaller de nasjonale og regionale valgene i Belgia med Europaparlamentvalet den 9. juni. I Flandern forventes det at Vlaams Belang, kan få en oppslutning på 30 prosent.

Kilde: Heimatkurier.at.

«En gjennomgripende frykt har satt seg»: Demokratene er i full panikk over Biden
Forige innlegg

«En gjennomgripende frykt har satt seg»: Demokratene er i full panikk over Biden

Rapport: Mossad-sjefen forfulgte og truet ICC-aktor over krigsforbrytergranskning
Neste innlegg

Rapport: Mossad-sjefen forfulgte og truet ICC-aktor over krigsforbrytergranskning

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Viktor Orbán: Det pågår en befolkningsutskifting i Europa

Viktor Orbán: Det pågår en befolkningsutskifting i Europa

"Det er en befolkningsutskifting i Europa, den europeiske befolkningen minker,
Foto: Skjermdump fra X. Project Veritas.

Tjenestemann i Bidens utenriksdepartementet innrømmer at “Den store utskiftningen” skjer med overlegg; “De vil endre demografien i USA”

“Jeg skulle ønske folk visste at vi lar inn kriminelle