Pro-palestinsk gruppe hevder å ha kuttet fiberkabler på britisk forsvarsanlegg som lager F-35 målstyringssystemer
Foto: Fra X

Pro-palestinsk gruppe hevder å ha kuttet fiberkabler på britisk fabrikk som produserer F-35 målstyringssystemer

Video av sabotasjeaksjonen er publisert på sosiale medier.

“Det er bare et spørsmål om når – ikke om – du vil se en nasjonalstat, gruppe eller aktør engasjere seg i destruktiv atferd mot kritisk infrastruktur i USA,” advarte Michael Rogers, den tidligere nestkommanderende for US Cyber Command (2014-18), under en tale i 2016.

Rogers burde kanskje ha utvidet sitt geografiske trusselfokus til hele Vesten, ikke bare USA. Dette fordi det er økende risiko for at terroristorganisasjoner, som Folkefronten for Palestinas frigjøring (PFLP), under dekke av pro-palestinske demonstrasjoner – forsøker å rive ned den vestlige verden, hevder nettstedet Zerohedge.

Ifølge direktøren for nasjonal etterretning er PFLP en terrorgruppe basert på Gazastripen og Vestbredden. Den forener arabisk nasjonalisme med marxist-leninistisk ideologi. Den fremmer ødeleggelsen av “Israel som en integrert del av kampen for å fjerne vestlig kapitalisme fra Midtøsten og til slutt etablere en kommunistisk palestinsk stat med Jerusalem som hovedstad.”

Det bør ikke komme som en overraskelse at forholdet mellom noen palestinske aktivistgrupper og globale marxistnettverk, som Black Lives Matter, har samme mål. Det som tidligere ble visket internt, blir nå publisert offentlig på internett:

Zerohedge skriver videre i sin omtale:

Husk at i forrige måned, under kaoset på campus, oppfordret mange av disse demonstrantene til «revolusjon» mot Vesten under dekke av å forsvare Palestina. Eller, som en profesjonell demonstrant sa: «En sosialistisk gjenoppbygging av USA.»”

Kuttet fiberkabler

Gruppen «Palestine Action» hevdet 28. mai på X (tidligere Twitter) at de hadde kuttet fiberoptiske kabler på fabrikken til forsvarsfirmaet Leonardo i Edinburgh, Skottland. Selskapet er produsent av målsystemer til Lockheed Martin F-35 Lightning II.

«BREAKING: Palestine Action cut Leonardo’s Edinburgh factory’s internet cables, disrupting the producers of targeting systems for Israel’s F-35 fighter jets», skrev gruppen på X.

«Gruppen har også hevdet å ha sprayet rød maling over selskapets jagerflymodeller i de tidlige morgentimene tirsdag, og en video (over) som senere sirkulerte, viser hvordan gruppen åpner en kasse med kabler, kutter ledninger og maler ‘Stop Arming Israel’ på lokket», skrev den skotske dagsavisen The National.

«Vi må ta makten i egne hender og stenge ned våpenprodusentene som forsyner Israel med våpen», uttalte gruppen videre på X.

Vesten midt i en stille revolusjon!
Forige innlegg

Vesten midt i en stille revolusjon!

Er det «demokrati» når 3% kjører over 97 %?
Neste innlegg

Er det «demokrati» når 3% kjører over 97 %? 

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Troverdighetsproblemer for Det konservative partiet i Storbritannia

Troverdighetsproblemer for Det konservative partiet i Storbritannia

Valgløfter som ikke er holdt skaper problemer.
Notat: Macron forventet å kunngjøre opprettelsen av en "koalisjon av villige" under D-dag-minnemarkering

Notat: Macron forventet å kunngjøre opprettelsen av en “koalisjon av villige” under D-dag-minnemarkering

Frankrikes president Emmanuel Macron forventes å kunngjøre en ny internasjonal