[VIDEO] Politikvinne løper BORT fra terroristen i Tyskland

Den nye videoen viser sjokkerende scener. En politikvinne står direkte ved siden av den afghanske terroristen, som ligger på bakken foran henne. Hun kunne holdt ham nede, skutt ham, sparket ham, osv. Hva gjør hun?

Denne videoen filmet fra en annen vinkel viser en tysk politikvinne som løper bort fra gjerningsmannen under gårsdagens terrorangrep i Mannheim, Tyskland.

Selve videoen kan sees her:

I videoen ser man tydelig at politikvinnen snur seg bort og løper vekk fra angriperen. Man hører også et kvinneskrik. Det er foreløpig uklart om skriket kommer fra den omtalte politikvinnen. Etter at kvinnen hadde løpt bort kunne gjerningsmannen reise seg uhindret og storme mot hennes kollega, og knivstikke ham i nakken. Denne kollegaen som ble angrepet, kjemper nå for livet på sykehus. Det er uklart om han overlever.

Les også: Islamist utrykker støtte til angrepet i Tyskland, AfD tar til orde for remigrasjon

Nyheten om politiets respons er så langt ikke omtalt i medstrømsmedia. Og denne videoanalysen ble først omtalt av den østerrikske forfatteren og aktivisten Martin Sellner:

Hvorfor har vi tilsynelatende inkompetente ledere?
Forige innlegg

Hvorfor har vi tilsynelatende inkompetente ledere?

Fingrene væk fra vores børn I Generation Identitær siger vi klart og tydeligt nej til den kønsaktivistiske hjernevask, som børn og unge udsættes for. Hold jer væk fra vores børn! Stop LGBT-ideologien – man kan ikke skifte køn!
Neste innlegg

Aksjon ved pride-marsj i Aarhus: Man kan ikke skifte kjønn!

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.