Lite håp for knivstukket politimann
Foto: Youtube.

Kritikk mot politiet etter antatt islamistisk terrorangrep i Tyskland

Video viser at politibetjent pågrep offeret(!) for så å selv bli knivstukket i nakken av gjerningsmannen.

En initiell videoanalyse av dagens knivangrep mot den konservative politikeren og islamkritikeren Michael Stürzenberger i Mannheim avdekker flere mulige kritikkverdige reaksjoner fra politiets side.

Gjerningsmannen får anledning til å gjennomføre sitt brutale knivangrep i 15 lange sekunder før politiet griper inn. Mer enn 8 politifolk står stille og ser på. Nå politiet så griper inn, pågriper de feil person. En politimann kaster brutalt en modig hjelper av Stürzenberger i bakken og snur ryggen til mannen med kniven. Denne politibetjenten blir så stukket i nakken av gjerningsmannen. Først da griper politiet resolutt inn og nøytraliserer knivstikkeren, ved å skyte han.

Les også: Knivangrep i Tyskland på Michael Stürzenberger

Det går 4 minutter til før en politibetjent bruker en turniké for å stanse Michael Stürzenberger blødninger. Hvis det hadde vært en arterieblødning, kunne han ha vært død.

Videoen av angrepet er sjokkerende, og den viser at det er svært vanskelig å flykte fra en rasende mann som løper rundt og stikker i alle retninger:

Stillbildet fra angrepet går viralt

Et meme spres nå raskt på sosiale medier. Det viser en scene fra angrepet. Kommentarene som følger er “Dette bildet symboliserer tilstanden i Vesten perfekt. En islamist knivstikker en tysk islamkritiker. Politiet kaster seg over den knivstukne islamkritikeren og blir selv stukket bakfra.”

Internasjonal oppmerksomhet

Angrepet ble fanget på en direktestrømming og får mye oppmerksomhet i konservative medier. Helsetilstanden til angriperen og hans ofre er ennå ikke kjent.

Uten Filter følger saken.

Knivangrep i Tyskland på Michael Stürzenberger
Forige innlegg

Knivangrep i Tyskland på Michael Stürzenberger

Mangeårige kommunestyrerepresentant Gjermund Orrego Bjørndal (AP) er mannen som ble dømt for for homovoldtekt av mindreårige asylsøkere
Neste innlegg

Mangeårige kommunestyrerepresentant, Gjermund Orrego Bjørndal (AP), er mannen som ble dømt for for homofil voldtekt av mindreårige asylsøkere

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem