Knivangrep i Tyskland på Michael Stürzenberger
https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2024/eilmeldung-islamkritiker-und-polizist-in-mannheim-niedergestochen/

Politimann i Mannheim døde

Politibetjenten ble stukket i nakken bakfra. Angriperen skar deretter Rouven L. i pannen, og stakk han enda en gang i nakken.

En familievenn fortalte avisen Bild tidligere i dag: “Det var klart tidlig at han ikke ville overleve dette angrepet, men Rouven er organdonor. Han holdes i live av en hjerte- og lungemaskin.”

Politimannen som ble stukket i hodet og halsen av en afghaner i Mannheim, er død. Han døde to dager etter innsatsen i forbindelse med attentatet mot Michael Stürzenberger.

Les også: [VIDEO] Politikvinne løper BORT fra terroristen i Tyskland

Politimannen Rouven L., som ble alvorlig skadet i forbindelse med angrepet på islamkritikeren Michael Stürzenberger, er død. Den 29-årige døde på søndag, to dager etter angrepet, på et sykehus i Mannheim. Det meldte Landeskriminalamt Baden-Württemberg på kvelden.

Afghaneren Sulaiman A. hadde stukket politimannen flere ganger i hodet og halsen på fredag på Mannheimer-markedet. Tidligere hadde han gått løs på fem medlemmer av borgerbevegelsen Pax Europa (PBE), inkludert Stürzenberger, og stukket dem med kniv.

Slik skjedde angrepet steg for steg

  • Den afghanske migranten «Sulaiman A» knivstakk Michael Stürzenberger.
  • En annen mann grep inn i angrepet og kastet seg over migranten/knivstikkeren.
  • En annen mann i blå jakke feiltolket situasjonen og kastet seg over mannen som hadde situasjonen under kontroll. Dette førte til at knivstikkeren gikk fri.
  • Politibetjenten, som akkurat hadde kommet til stedet, kastet seg over mannen i blå jakke.
  • Knivstikkeren, som da allerede var på frifot, benyttet forvirringen til å stikke politibetjenten flere ganger i hodet.
  • En annen politibetjent drepte knivstikkeren med ett enkelt skudd.
  • Den skadde politibetjenten er nå død, to dager etter at han ble påført alvorlige hjerneskader etter angrepet. Han ble først lagt i kunstig koma for å reparere skadene, men det lyktes ikke.
  • Stürzenberger er i bedring på sykehuset. Migranten som ble knivstukket er også innlagt på sykehus, og det er uklart hvor alvorlige skadene hans er.

Se også: Knivangrep i Tyskland på Michael Stürzenberger

Prof. Sachs advarer om fare for atomkrig
Forige innlegg

Prof. Sachs advarer om fare for atomkrig

Bildmontage: Heimatkurier | Grenzmauer: Midjourney
Neste innlegg

Ulovlig innvandring: Iran planlegger grensemur mot Afghanistan

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.