En kongolesisk mann som tidligere ble trukket frem som et eksempel på vellykket integrering av migranter, har fått bare ni års fengsel i Tyskland for å ha voldtatt sin egen mor og banket henne nesten til døde.
En kongolesisk mann som tidligere ble trukket frem som et eksempel på vellykket integrering av migranter, har fått bare ni års fengsel i Tyskland for å ha voldtatt sin egen mor og banket henne nesten til døde.

“Poster Boy”-migrant fengslet: Skamslo og voldtok sin egen mor

En kongolesisk mann som tidligere ble trukket frem som et eksempel på vellykket integrering av migranter, har fått bare ni års fengsel i Tyskland for å ha voldtatt sin egen mor og banket henne nesten til døde.

Det tyske mediet Nuis rapporterer at 30 år gamle Moise Lohombo ble dømt av tingretten i Wiesbaden, og at dommeren knapt kunne tro det han hadde lest i saksdokumentene.

I rapporten står det at Lohombo, som nettopp hadde blitt løslatt fra fengsel for narkotikalovbrudd i august i fjor, vendte tilbake til en leilighet han delte med moren, som bare er 12 år eldre enn ham, og truet henne med kniv til å ha sex med ham.

I desperasjon tilbød moren ham penger som han kunne bruke på en prostituert, heter det videre i rapporten. Lohombo voldtok deretter sin egen mor mens han slo henne gjentatte ganger i ansiktet. Deretter ringte han etter ambulanse og flyktet.

Les også: Kriminaliteten begått av utlendinger i Norge må stoppes

Etterforskerne bemerket at de fant veggene i leiligheten dekket av blodsprut, som Lohombo hadde forsøkt å vaske bort. Rapporten forteller videre at moren mirakuløst nok overlevde etter å ha blitt behandlet for alvorlige hjerneblødninger. Hun led også av psykiske traumer og uttrykte angst for at hennes egen sønn kunne ha gjort henne gravid.

Retten fant migranten skyldig og avviste en påstand om at han skulle fengsles på en psykiatrisk institusjon. Det eneste Lohombo sa under rettssaken var “Jeg vet ikke hvordan dette kunne skje”, ifølge rapporten.

Den beskriver også hvordan Lohombo i 2017 ble omtalt i en artikkel i avisen Deutsche Handwerkszeitung som en migrant som hadde snudd om på livet i Tyskland etter å ha kommet fra Kongo som åtteåring, vendt seg bort fra tidligere vold og kriminalitet og fullført en lærlingtid som baker og deretter trent til å bli profesjonell bokser.

Artikkelen beskrev Lohombo som “en sjarmerende, vennlig ung mann som entusiastisk viser bilder av bullterrierhunden Betty på mobiltelefonen sin”.

Videre beskrev den Lohombos liv som “opp- og nedturer”, og hevdet at han hadde “bokstavelig talt kjempet seg gjennom” og lagt sine “ungdomssynder” bak seg.

Det var ikke noe som falt i god jord.

Les også: Migrasjonsekspert etterlyser lov om remigrasjon

Voldskriminalitet, særlig knivangrep og voldtekter, har økt eksponentielt. Som vi også skrev 9. mai, ble den tyske politikeren Marie-Thérèse Kaiser (AfD) dømt for “oppvigleri” av en distriktsdomstol og ilagt en bot på 6000 EURO etter at hun la ut en lenke til den samme offentlige statistikken over forbrytelser begått av innvandrere, spesielt voldtekt, og spurte hvorfor antallet er så uforholdsmessig høyt.

En fersk undersøkelse viste at sju av ti innbyggere i europeiske land mener at det er for mye ukontrollert innvandring. Blant tyskerne var tallet 77 prosent.

Dette stemmer også overens med en annen oppsiktsvekkende meningsmåling fra Tyskland, som viser at det er utbredt motstand mot massemigrasjon over hele linjen.

Reconquête utfordrer Rassemblement National i valget til Europaparlamentet, og tar en tøffere holdning til innvandring. Hvem vil vinne velgerne?
Forige innlegg

Kampen om høyresiden: Vil Reconquête overskygge Rassemblement National i Frankrikes valg til Europaparlamentet?

Uhyggelig video av Slovakias statsminister Robert Fico som spår at han vil bli myrdet
Neste innlegg

Uhyggelig video av Slovakias statsminister Robert Fico spår at han vil bli myrdet

Siste fra Blog

Denne websiden bruker informasjonskapsler til funksjonalitet. Ved å gå videre aksepterer du bruken av disse.  

Ikke glem

Höcke

Höcke (AfD) dømt til å betale bot på 13 000 euro for bruk av uttrykket «Alt for Tyskland»

Nederlag for Björn Höcke: Retten følger påtalemyndighetens argumenter og dømmer
AfD risikerer å bli stemplet som “høyreekstrem”

AfD risikerer å bli stemplet som “høyreekstremt”

Hva mandagens rettsavgjørelse vil bety for partiet.